user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Stora Infrafesten

Foto: Peter Knutson, Ryno Quantz

Stora Infradagen äger rum 25–26 januari på Stockholm Waterfront. Fredagen avslutas med Stora Infrafesten, med trerätters middag, dansgolv och barhäng. Boka din biljett nu!

Efter en inspirerande dag är det dags för Stora Infrafesten. Det blir en kväll med god mat och dryck, nätverkande och underhållning, men utan en lång middagssittning. I stället en matig fördrink och en kortare middag med underhållning av komikern Henrik Hjelt. Därefter finns det tid att festa och umgås med nya och gamla vänner till det grymma 7-mannabandet Haaks innan DJ Ferronato och sångerskan Nova Becc tar över dansgolvet ända till klockan 01.00.

Komikern Henrik Hjelt underhåller

Komikern och skådespelaren Henrik Hjelt är en av Sveriges mest uppskattade personligheter. Han har medverkat i många olika program och är känd bland annat från Parlamentet.

Vad han kommer att bjuda på hos oss på Waterfront återstår att se, men en sak är säker – det blir många skratt!

Mer om Henrik Hjelt

7-mannabandet Haaks står för livemusiken

Haaks är ett populärt underhållningsband med över 4 500 spelningar i bagaget. Mingel, allsång, middagsunderhållning, show, inget är omöjligt för dessa prisbelönta entertainers!

Varje fredag klockan 18.00 sänder Haaks live på sin Facebook-sida.

Mer om Haaks

DJ Ferronato drar i gång dansgolvet

Andreas Ferronato är Sveriges, och kanske Skandinaviens, mest passionerade party-DJ och popsaxofonist. Genom att kombinera sina DJ-set med sin själfulla saxofon erbjuder han en av de mest intressanta akterna i världen.

Mer om DJ Ferronato

Sångerskan Nova Becc håller ihop kvällen

Sångerskan Rebecca Petersson (artistnamn Nova Becc) är en av Sveriges mest uppskattade live-artister. Med sin aldrig sinande energi, nyfikenhet och unika röst är hon flitigt anlitad som både sångerska och programledare och leder allt ifrån stora galor och företagsevent till direktsändningar och konserter.

På Stora Infrafesten kommer Nova Becc att förgylla fördrink och förrätt, vara konferencier och sångerska under middagen och se till att dansgolvet är packat när Haaks går av scenen.

Pris och boende

  • Deltagande på Stora Infradagen torsdag och fredag är kostnadsfritt.
  • Biljett till Stora Infrafesten fredag kostar 1 690 kronor per person (ex. moms).
  • Du som behöver boende har möjlighet att boka rum på Radisson Blu Waterfront Hotel. Boka så snart som möjligt.