user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Stora Infradagen

Gör dig redo för den 18:e upplagan av branschens största event, som för andra året i rad äger rum på Stockholm Waterfront. Vi ses!

Välkommen till Stora Infradagen 2024!

Stora Infradagen spänner över två dagar: 25–26 januari. Torsdagen riktar sig till ME-medlemmar medan fredagen är öppen för alla. Här kan du läsa mer om programmet, Stora Infrafesten, Infrastipendiet – och våra prioriterade områden, som ligger till grund för de frågor som kommer tas upp när bransch och beslutsfattare möts.

Deltagandet är kostnadsfritt. Därutöver finns möjlighet att köpa biljett till Stora Infrafesten. Du som är i behov av boende – boka gärna innan 20 december till 30 procents rabatt.

Programpunkter 25–26 januari

Stora Infradagen-Inför Infra 2023_Ryno Quantz_890x380.jpg

Stora Infradagen torsdag

Första dagen är öppen för ME-medlemmar och bjuder på företagsnära konferens, Stora Infrapuben och utdelning av Infrastipendiet!

Torsdagens program

Stora Infradagen 2023_foto ME_foto Ryno Quantz_848x363.jpg

Stora Infradagen fredag

Andra dagen är öppen för alla och bjuder på fem pass med aktuella ämnen och deltagare, däribland infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson.

Fredagens program

Stora-Infrafesten-2023_Ryno Quantz_890x380.jpg

Stora Infrafesten

Fredagens fest är öppen för alla. Njut av trerätters middag, underhållning av komikern Henrik Hjelt och musik med 7-mannabandet Haaks och DJ Ferronato!

Köp biljett till kvällen

Vi sätter branschens frågor på kartan

För ME är Stora Infradagen en möjlighet till debatt, nätverksbyggande, kunskap och påverkan. På Stora Infradagen lyfter vi fram de områden som är viktiga att påverka för att utveckla och förändra medlemmarnas förutsättningar.

Alla våra prioriterade områden

Det här är Stora Infradagen